El dia del Vi Negre o Black Wine Day

puigbatet-black-wine-day2


Aprofitant l’embranzida del que ara es coneix com a “Black Friday”, hem obert les portes a una nova promoció al celler Puig i Batet. N’hem denominat el “Black Wine Day”  o què és el mateix, i en català: “El dia del Vi Negre”, on proposem unes promocions excel·lents per fer els teus àpats més agraïts. Un exclusiu Vi Negre a uns preus espectaculars. Truca’ns o envia un email i te’l portarem directament. D’avui fins dissabte. Pots contactar-nos al T. 648130196 o bé per email al correu comercial@puigbatet.com

- Caixa de 3 ampolles per 12€
– Caixa de 6 ampolles per 20€

Aprofita aquesta promoció!

Durant la verema no es realitzaran visites al celler

veremaEn els mesos de setembre i octubre restarem totalment bolcats i absorvits al treball què més ens agrada, a recollir els fruits de la nostra terra que ens ajuda a fer els nostres vins. Durant el temps de la verema doncs,  no podrem donar cabuda a  les nostres visites guiades  a vinya i a celler , que tan bé us tenim acostumats. La realització de les visites a vinya i al celler les farem posteriorment passat l’octubre. En breu tindreu més notícies del celler i dels nostres vins.

Cinquena edició de “Temps de Vi”

Temps de viDurant els propers 3, 4 i 5 de juny se celebrarà la cinquena edició de La Fira “Temps de Vi” al cor del Garraf, concretament a Vilanova i la Geltrú. Puig-Batet anirà a aquesta fira a mostrar els seus vins per tothom qui vulgui tastar-los i passar un cap de setmana autèntic a una de les fires més conegudes de la comarca.
Temps de Vi és una fira amb tres eixos principals, u, promoure els vins elaborats a Catalunya, dos, extendre la Cultura del Vi i del Cava juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú, i tres, augmentar la presència a la carta dels restaurants de vins de la terra.
L’esdeveniment es celebra al centre neuràlgic de la ciutat, amb més d’una quarantena d’estands de les diferents D.O.’s, estands gastronòmics, i diverses actuacions musicals.

Agromercat de Sant Pere de Ribes

agromercat sant pere de ribesEl passat 14 i 15 de maig vam tenir el plaer d’estar a l’Agromercat de Sant Pere de Ribes, on vam poder presentar els nostres nous vins: El “Xic”, vi blanc jove del 2015,  “Fer el trago”, com a  novetat per excel·lència  del celler, el “Vibacu” com a vi negre de taula, i el “Petit Roc”, un negre criança amb 12 mesos en barrica.

A la fira, també vem disfrutar de la presentació de la Carretera del Vi, una proposta enoturística amb un alt valor històric i cultural, que permet als amants del vi descobrir l’antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf.

Col·laborador al Fes+Chapeau

13087764_765329480267943_8442216102935076651_n


El Celler Puig Batet ha estat col·laborant  al Festival Internacional d’Arts al Carrer de Sant Pere de Ribes Fes+Chapeau  que va tenir lloc durant el 23 d’abril fins l’1 de maig, en la seva quarta edició.

El diumenge 24 d’abril va organitzar un esdeveniment juntament amb amb l’APAG (l’Associació de Pagesos Agroecològics del Garraf) on hi va haver un maridatge del menjar ecològic i els nostres vins artesanals de les vinyes i vins del garraf.

Una contribució en forma de col·laboració perquè el Festival continui recolzant l’art, l’ecologia, la solidaritat i el talent escènic d’arreu.

Musica a la “Vi-Blioteca”

puigbatet-belda
El passat 6 de novembre dins del Programa Biblioteques amb DO, l’activitat “Música a la Vi-Blioteca” Puig Batet i Vega de Ribes vam oferir un petit tast dels nostres vins amb el Carles Belda que amenitzava la festa a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de St. Pere de Ribes. Moltes gràcies per la vostra assistència.

Corrandes amb Denominació a la Biblioteca

12248252_988843641174703_6782928611783347731_o
Aquest any les Biblioteques de Sant Pere de Ribes ens sumem al programa d’activitats Biblioteques amb DO, amb tot d’activitats relacionades amb la lectura i la cultura del vi.

Una de les activitats era a  a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, dins del programa de les Biblioteques de Sant Pere de Ribes , Vi-Biblioteca. Ens vam divertir molt i vam fer un tast dels nostre vins Puig Batet i La Vega de Ribes.
Moltes gràcies per la vostra assistència, una agradable vetllada amb Corrandes són corrandes, us ho recomanem, molt divertits.

 

 

Mercat del Cava i la tapa de les Roquetes

10454428_686333698167522_9094991392564375421_o-1
El passat 7 i 8 de novembre vam assistir com a celler al “Mercat del Cava i la tapa” de les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Vam realitzar un taller on els participants van recòrrer una exposició fotogràfica que mostrava un tast del procès de l’art de fer vi acompanyats per la família Puig Batet, i per rematar tothom es va endur a casa una ampolla del millor vi que ells mateixos van embotellar. Gràcies a tothom per col·laborar: Xavier Callao, Jordi Roch, Gerard Gómez,  Marta Liaño, Natàlia, Manel Puig i de manera especial al Joan Puig i Teresa Batet. També agraïr la prescència d’en Jordi Puig.
En el taller també hi destacava i ajudava molt tota la vegetació que es va dur del camp: branques de garrofer, d’olivera, romaní, maria lluisa, pampols i vergues. Entre els participants hi havia l’alcaldesa, Abigail Garrido, una enòloga, un grup de francesos, la Mercè Forns i el Xavier Callao, entre d’altres.

 

 

 

Maridatge de Camp al Corral d’en Massó

 

MARIDATGE AL CAMP:

Diumenge 18 d’octubre al Corral d’en Massó (Sant Pere de Ribes), de 12:30 a 13:30h.
Places limitades per 15 persones, reserves al telèfon: 679565967 (Xavi Puig)
Preu: 12€
En acabar paella a l’Ermita de Sant Pau en el Concurs de paelles dels Xulius,
Amb el vi del celler Puig-Batet. Cal apuntar-se a la merceria MªAngels, als xulius o amb el Xavi Puig.
Aquest maridatge es fa a través de la Carratera del vi en què hi estem adherits.

Xic & Luna Roja (de Elvira García);
Vibacu & Extramuros (de Los Corrales de Almedijar);

Maridatge de Música, Vi i Literatura

11705778_653769644757261_5411644805179284717_o

MÚSICA I VI SOTA LA PARRA:
Sant Pere de Ribes, 12 de juliol, 30º de temperatura, 60 % d’humitat relativa, índex de xafogor de 38º… ¿Què es podia fer per passar la tarda? El Celler Puig tenia una proposta: un maridatge de música, vi i literatura. L’espai escollit va ser la casa familiar de can Tabaco Xic, una masia ribetana del segle XVIII, amb un pati (un baluard, com diu la família) presidit per una parra, governat per un llimoner i custodiat per hortènsies, rosers i marqueses. Resultat: entrades exhaurides i felicitat en les cares.

Xavi Puig va donar la benvinguda als assistents i va presentar els músics: l’artista Esteve Molero (estimat al poble i garantia de qualitat artística), acopampanyat en aquesta ocasió per Jordi Torrens (guitarrista de Moncho i Dyango entre moltes d’altres).